Κώδικας Τιμής

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Συμφωνείτε ότι είστε υπεύθυνοι για τη δική σας χρήση του Transcare VLE και για τις δημοσιεύσεις των χρηστών σας. Ως “Δημοσιεύσεις χρηστών” νοείται όλο το περιεχόμενο που υποβάλλεται, αναρτάται, δημοσιεύεται ή διανέμεται στο Transcare VLE από εσάς ή άλλους χρήστες του Transcare VLE, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά όλων των δημοσιεύσεων στο φόρουμ, των επεξεργασιών στο wiki, των σημειώσεων, των ερωτήσεων, των σχολίων, των βίντεο και των μεταφορτώσεων αρχείων. Συμφωνείτε ότι θα χρησιμοποιείτε το Transcare VLE σύμφωνα με τους Όρους χρήσης και όλους τους ισχύοντες τοπικούς, πολιτειακούς, εθνικούς και διεθνείς νόμους, κανόνες και κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένων των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων, όλων των νόμων σχετικά με τη διαβίβαση τεχνικών δεδομένων που εξάγονται από τη χώρα διαμονής σας και όλων των νόμων της ΕΕ περί ελέγχου των εξαγωγών.

Ως προϋπόθεση για τη χρήση του Transcare VLE, δεν θα χρησιμοποιείτε Transcare VLE με οποιονδήποτε τρόπο με σκοπό να βλάψετε, να απενεργοποιήσετε, να υπερφορτώσετε ή να υποβαθμίσετε οποιονδήποτε διακομιστή της Transcare ή το δίκτυο (τα δίκτυα) που συνδέονται με οποιονδήποτε διακομιστή του Transcare ή να παρεμποδίσετε τη χρήση και την απόλαυση του δικτυακού τόπου του Transcare από οποιοδήποτε άλλο μέρος. Δεν επιτρέπεται να επιχειρήσετε να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο Transcare VLE, σε άλλους λογαριασμούς, συστήματα υπολογιστών ή δίκτυα που συνδέονται με οποιονδήποτε διακομιστή μέσω hacking, εξόρυξης κωδικών πρόσβασης ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Δεν επιτρέπεται να αποκτήσετε ή να επιχειρήσετε να αποκτήσετε οποιοδήποτε υλικό ή πληροφορία που είναι αποθηκευμένο στο Transcare VLE, στους διακομιστές του ή στους συνδεδεμένους υπολογιστές με οποιοδήποτε μέσο που δεν διατίθεται σκόπιμα μέσω του Transcare VLE. Εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δεν θα μοιραστείτε τον κωδικό πρόσβασής σας και δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν άλλο να έχει πρόσβαση ή να παραβιάσει τον λογαριασμό σας.

Οι εκπαιδευτικοί πόροι του Transcare προσφέρονται ελεύθερα και ανοιχτά σε εκπαιδευτικούς, φοιτητές και αυτοδίδακτους για χρήση, επαναχρησιμοποίηση, προσαρμογή και διαμοιρασμό μέσω του Transcare VLE. Οι περιορισμοί που επιβάλλονται αφορούν την εμπορική επαναχρησιμοποίηση του υλικού, καθώς και την παροχή της κατάλληλης πίστωσης και άδειας χρήσης κατά την επαναχρησιμοποίηση του υλικού. Έτσι, οι πόροι θα διατεθούν υπό την άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International Licence. Ωστόσο, συμφωνείτε να μην αποκόψετε ή να μην κατεβάσετε με άλλο τρόπο μαζικά οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο του Transcare VLE, συμπεριλαμβανομένου, ενδεικτικά, ενός καταλόγου ή καταλόγου χρηστών στο σύστημα, δημοσιεύσεων χρηστών ή πληροφοριών χρηστών ή εμπορικών σημάτων και λογότυπων. Συμφωνείτε να μην παραποιείτε ή να μην προσπαθείτε να παραποιήσετε την ταυτότητά σας κατά τη χρήση του Transcare VLE (αν και είστε ευπρόσδεκτοι και σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιείτε ένα ανώνυμο όνομα χρήστη στα φόρουμ και να ενεργείτε με τρόπο που να κρατά την ταυτότητά σας κρυφή).

ΑΥΣΤΗΡΆ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΈΝΑ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΑ

ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΙΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Transcare:

  • Περιεχόμενο που δυσφημεί, παρενοχλεί ή απειλεί άλλους,
  • Περιεχόμενο που συζητά παράνομες δραστηριότητες με σκοπό τη διάπραξή τους,
  • Περιεχόμενο που παραβιάζει την πνευματική ιδιοκτησία άλλου, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πνευματικών δικαιωμάτων ή των εμπορικών σημάτων,
  • Βλάσφημο, πορνογραφικό, άσεμνο, απρεπές ή παράνομο περιεχόμενο,
  • Διαφήμιση ή οποιαδήποτε μορφή εμπορικής προσέλκυσης,
  • Περιεχόμενο που σχετίζεται με κομματικές πολιτικές δραστηριότητες,
  • Ιούς, δούρειους ίππους, σκουλήκια, ωρολογιακές βόμβες, αλλοιωμένα αρχεία, κακόβουλο λογισμικό, λογισμικό κατασκοπείας ή οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο λογισμικό που μπορεί να βλάψει τη λειτουργία του υπολογιστή ή την περιουσία κάποιου άλλου και
  • Περιεχόμενο που περιέχει σκόπιμα ανακριβείς πληροφορίες ή που δημοσιεύεται με σκοπό την παραπλάνηση άλλων (αυτός ο κατάλογος, συλλογικά, “Αυστηρά Απαγορευμένα Στοιχεία”).

Δεν μπορείτε να υποβάλλετε, να δημοσιεύετε, να μοιράζεστε ή να διανέμετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο οποιοδήποτε από τα παραπάνω αυστηρά απαγορευμένα στοιχεία στο Εικονικό Περιβάλλον Μάθησης Transcare ή μέσω αυτού.